Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kis idézet *-*

 " Több okos ember kéne a világra, olyan rossz hogy egyedül vagyok." :D

"A röpdolgozatok valóságos gyilkosok. Áldozatra várva lesben állnak, rettegést keltenek a prédában, és már-már elképzelhetetlen hatalommal ruházzák fel a vadászt."

"Kedves Naplóm! Marhaság! Mitől volna kedves egy napló?"

"Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot, és amikor felébredtem, nem volt meg a párnám."


"Soha nem szabad feladni a jobb holnappal kapcsolatos álmokat." 

"Élvezd a kis dolgokat, mert egy nap vissza fogsz tekinteni és rájöhetsz, hogy azok voltak a nagy dolgok."

"Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást, mert mindegyik mást akar. A nő a férfit, a férfi a nőt."

"Zene nélkül az élet tévedés volna."

 


"Nem zavar, ha az exemet mással látom... A szüleim arra tanítottak kiskoromban, hogy a megunt játékaimat adjam oda a rászorulóknak."


"Tizenkét éves korom körül azt gondoltam magamról, hogy zseni vagyok, csak senki nem veszi észre."


"Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart."


"Ha a szüleim mindent tudnának az életemről, 100000 éves szobafogságot kapnék." :P


" A világ olyan, mint egy tükör. Látod? Mosolyogsz, és a barátaid visszamosolyognak."


"A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent."


"Szeretlek, mondom, ő meg mondja:
Szeress nyugodtan, majd nem
figyelek oda."

 
"Ha bármi rosszul alakult az életemben, akárcsak ha egy tanár tolt le, csak hazajöttem és zenéltem. Ez ráébresztett arra, hogy rendben vagyok magammal. Különböző dolgok történnek az életedben, dolgok a családoddal, ahogyan felnősz. A zene számomra mindig is menekülés volt ezek elől." ♫ ♥

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." ☼ ♥

"Az, aki a tanulás miatt sok mindent elhanyagol, sohasem lesz szerelmes, és az életben sokkal többet veszít, mint amennyit a tanulással nyerhet!" ☺

"És mi van, ha feltesszük magunknak a kérdést, és azt a választ kapjuk, amit reméltünk? Hát, ott kezdődik a boldogság." ♥

"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál." ♥

"A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel." ♫

"Nekem tényleg csak az út vége számít. Hogy közben mi történik, min kell keresztülmennem, vagyis a kanyarok, ösvények, mellékutak, buktatók vajmi kevéssé rendítenek meg. Hiszen minden útnak vannak buktatói, a kérdés csupán az, milyen gyorsan tudunk felállni, ha elbuktunk menet közben."  ♪

" Nem győzni akarok. Soha nem is akartam. Játszani akarok. Csak játszani." ♫ 

"Szoktál néha egy képet nézegetni magadról, és meglátni egy idegent a háttérben? Elgondolkoztál már, vajon hány idegennek vannak képei rólad..? Más emberek életének mennyi pillanatának lettünk részesei? Csak gondolj bele. Lehet hogy valaki életének fontos része vagy, úgy, hogy nem is tudsz róla!"

"Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni."

"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más terveink vannak."

"Mindenki fél az ismeretlentől. Az ismeretlen nem több, mint ami... És a tőle való félelem kényszerít mindenkit arra, hogy állandóan körbe-körbe rohanjon, álmokat, ábrándokat, háborúkat, békét, szeretetet, gyűlöletet hajszolva - pedig ez nem csak illúzió. Az ismeretlen nem több, mint ami. Fogadd el, hogy ismeretlen, és zavartalanul fogsz hajózni. Mindent tarts ismeretlennek, és megnyered a játékot. Csupán erről van szó. Nem igaz?"

"Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt-hármat, a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám."

"És ó, azoknak a szemeknek a barnasága,
amitől az ember kapható lesz minden marhaságra..."

"Azt akarom, hogy legyen holnap, és újra holnap és újra, és azt akarom, hogy azokon a holnapokon minden percemet veled tölthessem."

"Te itt lakozol az én szívemben. Gyakran tartozol a lakbérrel, de lehetetlen téged kilakoltatni."

"A szívem el van, ó, egészen andalodva,
és imé, reszketeg,
amióta veled éjelente, hajnalonta
itt ímélezgetek."

"S míg kattog egyre távolabb
haladva lent a metró,
halkan kattog a bőr alatt
az ember szíve dettó."

"Ki az köztetek, aki szerelmes lett, s nem hallott zeneszót? Ki az, akit elkap az öröm egy váratlan jó hírre, és ne hallana azonnal muzsikát? Csak afélelem zenétlen! A félelemnek nincs muzsikája, csak zaja. Kegyetlen gépház zsivaja. Trafóház zizegése."

"Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni."

"Remélem, egy nap megtalálod minden idézetem, minden szavam, és elolvasod mindet. Remélem, hogy tudni fogod hogy csak rólad szólnak."

"Furcsa dolog hazaérkezni. Minden ugyanúgy néz ki. Ugyanolyan az illata. Ugyanúgy érzel. Rájössz, hogy az egyetlen dolog, ami változott, az te magad vagy."

"Nem értem, miért engedi meg az Isten, hogy találkozzunk, ha aztán nem engedi, hogy együtt legyünk."

"Ne várd a végét, de tudd, hogy elkezdődött, úgysem tehetsz mást, mint elfogadod a magány kezdetét, mígnem a válasz, amit a legnagyobb mélységből hívsz elő, egyszer csak a felszínre kerül, és a világ önként, szabadon a kezedre adja magát, mert neki sincs más választása, ha meg akar szabadulni a magánytól, őszintén ott kell hevernie a lábad előtt!"

"Magam vagyok az oka, hogy egyedül vagyok. Meg se próbáltam, hogy tartozzak valahova. Nem tudtam, mit akarok, csak azt tudtam, mit nem akarok."

"Amikor megcsókol, valósággal tüzel az arcom a gyönyörtől. De mit tehetsz azzal a nővel, aki nem érez szerelmet irántad? Ő az én szökött rabom, aki nem hever többé a lábam előtt."

"Az volt a dologban a szomorú, hogy valójában kedvelt engem, de évek óta csak barátként kedvelt. Őszintén és mélyen törődtünk a másikkal. Most meg itt állok dühöngő hormonok áldozataként, és valósággal belerokkanok a vágyba, hogy védelmezzem. Csak még jobban eltávolítana tőle minden, amit azért tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá."
403226_303545213017242_253762447995519_840413_1199785282_n.jpg

246685_225473307464896_114644235214471_968426_6080113_n.jpg

388401_231116786957184_114982095237321_575342_1085810203_n_large.jpg
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.